Ambulant Begeleider (SPH/VP5/6/MWD) FACT team

 • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
 • Oss, Nederland

Ambulant Begeleider (SPH/VP5/6/MWD) FACT team

Functieomschrijving

Daar werken waar je het dichtst bij de cliënt staat!
Ben je op zoek naar een uitdagende baan, vind je het leuk om te ontwikkelen, netwerken en wil je dicht bij onze cliënten staan? Ben jij daarnaast betrokken, betrouwbaar en flexibel?
Dan is GGZ Oost Brabant op zoek naar jou!

24-36 uur per week, Fact Oss Noord, onbepaalde tijd per 1 mei a.s.


GGZ in de Wijk biedt een integraal, herstel- en wijkgericht behandel- en begeleidingsaanbod voor cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Naast interne integratie van FACT, beschermd wonen en dagbesteding/ontmoeting is de ontwikkeling van GGZ in de Wijk gericht op ‘eigen kracht’ en maatschappelijke integratie, waarbij van omgevingsfactoren van de cliënt gebruik wordt gemaakt. Samenwerken met de keten is een belangrijk onderdeel van dit concept.

Medewerkers worden nauw betrokken en ook jouw inbreng is daarin van groot belang.


Wat doe je?

Als ambulant begeleider begeleid en ondersteun je cliënten op basis van individuele behandel- en ontwikkelplannen. Daarnaast werk je volgens de rehabilitatiemethodiek en zorg je via het multidisciplinair overleg voor continue afstemming. Je draagt bij aan het met de cliënt opstellen van de behandelovereenkomst en bent mede regievoerder in behandeling- en begeleidings- en hersteltraject.


Het team

Je werkt voor het FACT-team Oss Noord. Het team GGZ in de wijk Oss kent nog een tweede FACT-team en voorzieningen voor beschermd wonen, dagbesteding en ontmoeting. Onze doelgroep bestaat uit cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA).

We werken vanuit de herstelvisie (W.A. Anthony) en volgens de certificeringseisen voor FACT. We zijn een multidisciplinair team met ongeveer 12 collega’s (psychiater, gz-psycholoog, SPV-en, ambulant begeleiders, trajectbegeleider en een ervaringswerker) en werken volgens shared caseload en de FACT-methodiek.


Eigen kracht, eigen regie en maatschappelijke integratie, zijn de uitgangspunten.

Functievereisten

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als ambulant begeleider ben je sociaal en kun je je inleven in de cliënt. Verder heb je humor, beschik je over uitstekende communicatie vaardigheden en ben je stressbestendig.


Daarnaast beschik je over:

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 5/6, SPH, MWD met GGZ aantekening;
 • Ervaring met ambulant werken en psychische problematiek is een pre;
 • Kennis van de sociale kaart van de regio is een pre;
 • De ambitie om solistisch te werken binnen een multidisciplinair team;
 • De mogelijkheid om te reflecteren op je eigen handelen;
 • Een sterke affiniteit met de EPA doelgroep;
 • Een ondernemende en inspirerende instelling;
 • Een eigen auto.

Wat bieden wij?

Deze functie is ingeschaald in FWG 50 (minimaal € 2.218,- en maximaal € 3.678,- bruto per maand op fulltime basis) van de cao GGZ.

Omdat wij graag samen met je bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime ontwikkelmogelijkheden (lees hier over onze 1%-regeling), een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting.

Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.


Enthousiast geworden?
We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met Jochem van den Boomen, teamleider, via telefoonnummer 06 22 26 08 09.


Reageer tot 4 maart  via de solliciteer button en voeg je motivatiebrief en CV toe.


Een referentiecheck maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding dien je een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Dat is de juiste instelling. GGZ Oost Brabant

We zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin de cliënt en de kwaliteit van zorg centraal staan. Dit doen we vanuit de kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en ambitieus. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en menslievende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt. De zorg wordt geboden conform evidence based wetenschappelijke inzichten en conform best-practice.


Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor wetenschappelijk onderzoek.


Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl


“De regeling collega werft collega is op deze vacature van toepassing”