Ambulant begeleider Verpleegkundig / Agogisch (SPH/Social Works) Kind & Jeugd Team Ontwikkeling Stoornissen Helmond

 • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
 • Helmond, Nederland

Ambulant begeleider Verpleegkundig / Agogisch (SPH/Social Works) Kind & Jeugd Team Ontwikkeling Stoornissen Helmond

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om in teamverband ambulante crisisbehandeling verder te ontwikkelen?
Ligt jouw ambitie bij complexe problematieken rond Jeugd en Gezin en bied jij die zorg, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de cliënt?

Lees dan vooral verder en ontdek of deze vacature bij je ambities past!


Periode: Onbepaalde tijd
Locatie: Helmond, Wesselmanlaan 25

Uren: 28-32 uur

Dit is jouw instelling
Je hebt een echte passie voor het werken met de doelgroep Kind& Jeugd, en werkt het liefst zo dicht mogelijk bij de cliënt. Samen met de cliënt en de regiebehandelaar stel je de behandelplannen op, maak je een signaleringsplan en draag je zorg voor de evaluaties en bijstellingen.

Je bent aanspreekpersoon voor cliënt, familie en ketenpartners: de spil in de zorg voor onze jeugdige cliënten met (een) EPA. Je bezoekt je eigen cliënten én cliënten die via de dagelijkse afstemming tijdens het zogenaamde ‘Digibordoverleg’ aan jou worden toebedeeld.


Met jouw gedegen achtergrond als verpleegkundige of ambulant begeleider niveau 5 (met een opleiding SPH of Social Works en een SKJ registratie) ben je in staat goed zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren maar werk je ook nauw samen met je collega’s. Met jouw geduld, stressbestendigheid, creativiteit en oplettendheid weet je goed in te spelen op de zorgbehoefte van je cliënten. Flexibiliteit en out-of-the-box denken en handelen zijn voor jou vanzelfsprekend in je werk. De door jou en je collega's geboden specialistische zorg moet er immers toe leiden dat jouw cliënten weer met succes en naar tevredenheid keuzes kunnen maken, doelen stellen en participeren op gebied van o.a. wonen, studie, werken, sociale contacten en vrijetijdsbesteding.


Het team

Je komt te werken in het team Kind en Jeugd Ontwikkelingsstoornissen Helmond/Peelland, een dynamisch en ambitieus team dat uitgaat van elkaars kwaliteiten. Deze zetten we ook weloverwogen in bij het werken met cliënten. Ook in de behandelingen geldt: samen bereik je meer. Door onze manier van werken is de cliënt en zijn systeem partner in onze zorg. Deze samenwerking zorgt voor tevredener cliënten. En dat effect maakt jouw werkdag een stukje mooier.

Het team is zeer multidisciplinair samengesteld. Binnen het team hechten we grote waarde aan SAMENwerking en oog voor goede afstemming met de cliënt, het cliëntsysteem, met elkaar en met ketenpartners.

Innovatie van de zorg in al zijn facetten wordt breed gedragen binnen de zorggroep Kind & Jeugd. Ons Depressie Expertise Centrum Jeugd (DECJ) heeft het prestigieuze TOPGGz-keurmerk behaald! Dit keurmerk wordt toegekend aan topklinische ggz-afdelingen die zich toeleggen op diagnose en behandeling van ernstige, complexe psychiatrische aandoeningen. Wij zijn supertrots op onze collega’s van DECJ met het behalen van deze topprestatie!

Deze innovatie in de zorg wordt gecombineerd met een wetenschappelijke onderzoekslijn met 8 promovendi, die zich richten op preventie van depressieve stoornissen en suïcide en effectiviteit van de behandeling van depressies en suïcidaliteit. Kijk onze de website voor meer informatie. https://depressieexpertisecentrumjeugd.ggzoostbrabant.nl/

Functievereisten

Past jouw instelling bij de onze?

Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button!
Ken je iemand voor wie deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt.


Voor je gaat solliciteren nog even overleggen? Geen probleem. Neem gerust contact op met Janneke van Eck, programmaleider Kind- en Jeugdzorg Helmond-Peelland, telefoonnummer 06-83012089 of Stefanie van der Zanden, GZ psycholoog via 0492 848001


Waarom werken bij GGZ Oost Brabant?

Je valt onder de arbeidsvoorwaarden van de Cao GGZ. De functie is ingeschaald in FWG 50 van de CAO GGZ met een salaris van min € 2218,00 en max € 3678,00 per maand).
Als we je een voorstel doen past dit bij jouw opleiding en ervaring.

Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij externe kandidaten een vast dienstverband. Als interne kandidaat, behoud je jouw contract.

Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand
 • een goed pensioen
 • de mogelijkheid om producten of abonnementen met belastingvoordeel te kopen
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied
 • goede studiefaciliteiten
 • een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting


Onze instelling

Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.
 • Gezond en met plezier werken staat bij ons centraal

Voor meer informatie ga ja naar: werkenbij.ggzoostbrabant.nl


Op deze vacature is onze bonusregeling "Collega werft Collega" van toepassing