ANIOS Psychiatrie / Basisarts, FACT

 • Anios - Aios
 • Veghel, Nederland

ANIOS Psychiatrie / Basisarts, FACT

Functieomschrijving

24-32 uur per week, jaarcontract met mogelijkheden voor verlenging


Ben jij basisarts en heb je de intentie om je te specialiseren tot psychiater? Of wil je breder ervaring opdoen voor bijvoorbeeld de opleiding tot huisarts? Ervaring opdoen in de ambulante psychiatrie is een waardevolle voorbereiding. Wij bieden je een ANIOS functie binnen ons FACT team in Veghel. Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie? Dan komen wij graag met je in contact!


Wat doe je?

Onder supervisie van een psychiater verricht je diagnostiek en voer je behandelingen uit op het gebied van complexe psychiatrische problematiek. Je neemt tevens deel aan de regionale crisisdienst buiten kantoortijd. Je krijgt zo de mogelijkheid om ervaring op te doen met uiteenlopende psychiatrische problematiek en met het werken in een multidisciplinair team.
Je kunt deel nemen aan lokale onderwijsmomenten.


Wie zijn wij?

GGZ in de Wijk biedt een integraal, herstel- en wijkgericht behandel- en begeleidingsaanbod voor cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Naast interne integratie is de ontwikkeling van GGZ in de Wijk gericht op ‘eigen kracht’ en maatschappelijke integratie, waarbij van omgevingsfactoren van de cliënt gebruik wordt gemaakt. Hierbij is de ‘herstelvisie van Anthony’ leidend. Samenwerken met ketenpartners is een belangrijk onderdeel.


Het multidisciplinaire team GGZ in de Wijk regio Uden en Veghel, totaal 36 fte, bestaat uit twee FACT-teams, beschermd wonen, dagbesteding, de inloop, een ontmoetingsvoorziening en individuele begeleiding. Het FACT team Veghel, waar ruimte is voor deze functie, is een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist, SPV-en, IPS/ trajectbegeleider, ambulant begeleiders, ervaringswerker en meerdere leerlingen/stagiaires en opleidelingen.

Functievereisten

Wat vragen we van je?

We zoeken vooral een enthousiaste collega die het vak van ANIOS beheerst en het fijn vindt om in een dynamisch team te komen werken.


Als ANIOS beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en heb je een flexibele instelling. Verder:

 • heb je de studie geneeskunde succesvol afgerond en beschik je over een geldige BIG registratie;
 • ben je tactvol, kun je goed luisteren en je inleven;
 • heb je een gedreven instelling en ben je in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.


Ons aanbod

De functie is ingeschaald in FWG 65 van de CAO GGZ (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand op fulltime basis), afhankelijk van relevante werkervaring. Voor het draaien van crisisdiensten bieden wij je een ruimere vergoeding dan de standaard CAO afspraken.

Daarnaast bieden wij je ruime mogelijkheden om je verder te verdiepen of te ontwikkelen in je vakgebied. Bekijk dit artikel om meer te lezen over onze 1% regeling die hiervoor wordt ingezet. Bij gebleken geschiktheid is er ook de mogelijkheid om door te stromen in de opleiding tot psychiater.


Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.


Is je interesse gewekt?

Wij gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie, een meeloop dag(deel) of een oriënterend gesprek contact op met:

 • Jaap Jacobs, zorgmanager, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 88 18 46
 • Hanneke Schuurmans, klinisch psycholoog/programmaleider, bereikbaar via telefoonnummer 06 82 51 84 23
 • Evelyn van Bussel, psychiater, bereikbaar via telefoonnummer 06 53 54 83 19

Zij vertellen je graag meer over deze functie!


Solliciteer via de button ‘reageer op deze vacature’ of neem contact op met Rein Poels, recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-12032154.


Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Dat is de juiste instelling. GGZ Oost Brabant.

GGZ Oost Brabant is voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin de cliënt en de kwaliteit van zorg centraal staan. Dit doen we vanuit de kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en ambitieus. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en menslievende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt. De zorg wordt geboden conform evidence based wetenschappelijke inzichten en conform best-practice.


Onze professionele manier van werken:

 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.
 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, menslievende zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.


Voor meer informatie ga je naar werkenbij.ggzoostbrabant.nl


“De regeling collega werft collega is op deze vacature van toepassing”