Skip to content

GZ-psycholoog / ervaren basispsycholoog met affiniteit voor ouderenpsychiatrie

Nederland, Noord-Brabant, Veghel€ 3.241 - € 5.734 per maandGZ- Psycholoog/ Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut/Psycholoog

Functieomschrijving

Ben jij een GZ-psycholoog of ervaren basispsycholoog met hart voor onze oudere cliënten?

Ligt jouw focus niet alleen op behandeling, maar ook op een goede diagnostiek?

En kan jij geduldig genieten van de samenwerking met de ouder wordende doelgroep?

Dan is deze functie echt iets voor jou!


15-18 uur per week
Contract voor onbepaalde tijd


Dit is jouw instelling

Jij bent een GZ-psycholoog of ervaren psycholoog met lef en een open vizier. Daarmee draag je bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Jij hebt hart voor onze oudere cliënten. Niet alleen persoonlijk, maar zeker ook professioneel krijg jij energie van deze doelgroep waarbij de complexiteit van de psychiatrische problematieken nog eens worden versterkt door de somatische, sociale en (licht) cognitieve aandoeningen. De uitdaging van het doorgronden van de klachten op zoek naar de oorzaak, is een element wat jou in het bijzonder aanspreekt in deze groep.

Als GZ-psycholoog lever je als regiebehandelaar een belangrijke bijdrage aan de psychologische behandeling van onze cliënten voor bijvoorbeeld angst en depressie. Dat doe je onder andere door oprecht en professioneel in gesprek te gaan met onze cliënten; je maakt op passende wijze contact. Met jouw betrokkenheid lever je de best mogelijke zorg. Je bent betrokken bij intakes, observatie en onderzoek. Je stelt diagnoses en komt samen met de cliënt en betrokkenen tot een behandelplan. Jouw focus ligt op de kwaliteit van het welzijn van de ouder wordende cliënt die afhankelijk(er) wordt van zorg en ‘rollen’ in de maatschappij verliest, bijvoorbeeld de rol van werknemer of partner. Om dit doel te bereiken, zet je behandelingen in, die je zelf uitvoert, of je zet de benodigde lijnen uit, in nauwe samenwerking met je collega's van ons multidisciplinaire team. Zij zijn altijd bereid met je mee te denken.

Vanzelfsprekend beschik je over de benodigde opleidingen en registraties om als GZ-psycholoog te kunnen werken.


Joseph Staete

Joseph Staete is een voorziening voor ouderen in Veghel met een opnamecapaciteit voor 54 cliënten met complexe problematiek die langdurig aangewezen zijn op professionele zorg. We bieden 24-uurs herstelondersteunende zorg op het gebied van behandeling en duurzaam verblijf aan ouderen die geconfronteerd zijn met leeftijd gerelateerde en psychiatrische problematiek. De complexiteit van zorg zit in de combinatie van ouderenproblematiek met psychiatrische, somatische, sociale en (licht cognitieve) aandoeningen.


Maak kennis met het team

Het team bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, activiteitenbegeleiders, een ergotherapeut, een fysiotherapeut, een psychiater, een klinisch geriater en een verpleegkundig specialist. Je werkt het meest samen met de psychiater, klinisch psychiater, de verpleegkundige specialist en de verpleegkundigen niveau 5.

Wat ons team kenmerkt is het laagdrempelige contact, zowel tussen collega’s als met cliënten. We spreken elkaar aan bij de voornaam, de deur staat open voor collega’s en we drinken samen een kop koffie, óók met cliënten. Samen met cliënten en hun naasten werken we aan herstel van hun ziekte, rollen en verloren dromen (herstelvisie). We kijken hierbij naar wensen, mogelijkheden en kansen - in plaats van naar beperkingen - zodat cliënten met vertrouwen maatschappelijk kunnen functioneren. Wij bieden zorg op maat; daar, waar en wanneer het nodig is. Deze reikt verder dan de psychiatrische ondersteuning alleen.


Vereisten

Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant

Wij bieden je een omgeving waarin het gezond en met plezier werken is: Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht o.a. met zes onderzoekslijnen, een sterke medische staf, een actieve KP-staf, ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied, een goed georganiseerde opleidingscultuur, ruimte voor intervisie en een prettige cultuur waarin collega's graag voor elkaar klaar staan. Meer over onze arbeidsvoorwaarden lees je op onze werkenbijsite.


Daar hoort ook een goed aanbod bij:

Wij doen je graag een voorstel dat recht doet aan je (opleiding en) relevante werkervaring in schaal FWG 65 van de cao GGZ (vanaf peildatum 1 juli 2022: minimaal € 3.760,- en maximaal € 5.734,- bruto per maand op fulltime basis). Omdat we graag samen met je bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.


Ben jij een basispsycholoog en heb je ervaring met de doelgroep?
Dan nodigen we je uit om contact op te nemen om mogelijkheden te bespreken. De functie van basispsycholoog is ingeschaald in FWG 60 van de cao GGZ (vanaf peildatum 1 juli 2022: minimaal €3.241,- en maximaal € 4.883,- bruto op fulltime basis).


Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “cao GGZ”.


Wil jij verder bouwen met ons? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Neem voor meer informatie, een dag meelopen of een oriënterend gesprek contact op met:

  • Ingrid Pijpers, teamleider Joseph Staete, bereikbaar op 06-30122622.

Zolang de vacature online staat, kun je reageren maar wacht niet te lang. Met goede kandidaten gaan we graag in gesprek en vervolgens plannen we in overleg het vervolg van de procedure. Na een eerste persoonlijk gesprek bieden wij je indien mogelijk graag de gelegenheid om een dagdeel mee te lopen met een vakgenoot. Klikt het van beide kanten dan gaan we graag over tot een arbeidsvoorwaardengesprek en een warm welkom!


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft. Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling!

Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin onze zorgexperts en de kwaliteit van zorg centraal staan. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en herstel ondersteunende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt.


Voor meer informatie over onze organisatie en werkwijze verwijzen wij je graag naar onze website https://werkenbij.ggzoostbrabant.nl/


Nederland, Noord-Brabant, Veghel
€ 3.241 - € 5.734 per maand
GZ- Psycholoog/ Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut/Psycholoog

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure