Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Rosmalen
€ 4.108 - € 6.264 per maandHoogspecialistisch Centrum voor Autisme24-36 uur, Kliniek

Functieomschrijving

Ben jij expert op het gebied van de behandeling van mensen met autisme? Ben je daarnaast op zoek naar een werkomgeving waarin je met jouw professionele en persoonlijke attitude het verschil kunt maken? Dan komen we graag met jou in contact!


Dit is jouw instelling

Jij bent als regiebehandelaar werkzaam op onze klinische woon-en-werkvoorziening Emma, waar je verantwoordelijk bent voor de procesgang en de inhoud op casusniveau. Daarbij werk je nauw samen met de psycholoog en orthopedagoog. Zij ondersteunen jou als regiebehandelaar en onderhouden korte lijnen met cliëntsystemen. Jij verricht intakes, diagnostiek en zorgt voor integrale handelingsgerichte beeldvorming. De behandelingen die je geeft zijn gericht op co morbide problematiek volgens evidence based methodieken zoals CGT, EMDR, Mindfulness en schematherapie.


Verder werk je nauw samen met collega’s van andere zorgpaden op het gebied van diagnostiek, behandeling of crisisinterventie. Naast de inhoudelijke taken is deskundigheidsbevordering een belangrijk aspect van je functie. Wij dragen onze kennis en handelingsvaardigheid bij autisme over aan collega’s onderling, maar ook naar andere collega’s binnen de organisatie en ketenpartners.


Maak kennis met ons team

Je gaat aan de slag op een boeiende en dynamische werkplek binnen de zorggroep Autisme Spectrum Stoornissen (ASS). Een enthousiast en collegiaal (multidisciplinair) team bestaande uit verpleegkundigen, agogisch werkers, (GZ-)psychologen, een psychomotorisch therapeut en een teamleider. Samen geven wij zorg aan 29 mensen met een stoornis in het autistisch spectrum (die over een normale intelligentie beschikken) met daarbij co-morbide problematiek zoals obsessief-compulsieve stoornissen, angststoornissen, psychotische stoornissen, gedragsstoornissen en/of systeemproblematiek. Door de ernst van de problematiek zijn de cliënten aangewezen op een 24-uurs behandelvoorziening. In dit team zijn de lijnen kort en ligt de kracht vooral in het maatwerk dat wordt geboden binnen de kaders van het zorgpad. Er wordt geluisterd naar elkaars mening en ieders deskundigheid wordt op waarde geschat. Samen bieden we een uitgebreid diagnostisch en behandelpalet.


Daarnaast wordt er begeleiding en ondersteuning gegeven bij werk/dagbesteding en bij het invullen van vrije tijd en wonen. De zorgvisie is geënt op het bieden van affectvolle nabijheid en het geven van structuur waarbij de individuele zorgvraag het uitgangspunt is. Het bieden van structuur is belangrijk om een goede groepssfeer en werksfeer te waarborgen of om de wereld overzichtelijker te maken voor de cliënt. Een leergierige en actieve houding gericht op verbetering van de zorg wordt zeer op prijs gesteld en gestimuleerd.


De zorggroep ASS maakt onderdeel uit van circuit Langdurig Intensief Verblijf (LIV). Op termijn zal WWA Emma zich gaan huisvesten op Landgoed Huize Padua te Boekel. Samen zijn we gestart om Landgoed Huize Padua in een verregaande transitie door te ontwikkelen naar een veelzijdige omgeving van wonen, zorg, werken en leren. Deze transitie omvat componenten als terreinontwikkeling, duurzame vastgoedoplossingen en vernieuwende zorgconcepten. Daarbij willen we onze jarenlange expertise op het gebied van Hersenletsel & Neuropsychiatrie, LVB-Psychiatrie, Langdurig Intensief Verblijf en Autisme Spectrum Stoornissen verder doorontwikkelen tot innovatieve en vooruitstrevende zorg.

Vereisten

Jouw instelling

Jij bent een GZ-psycholoog met lef en een open vizier. Daarmee draag je bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Jouw stijl is verbindend, gedreven en proactief. De specialistische GGZ en de doelgroep ASS geven je energie en dagen je uit het beste uit jezelf te halen. Een actieve houding ten aanzien van het ontwikkelen en implementeren van inhoudelijk beleid en innovatie is jou niet vreemd, zo komen we samen tot de beste expertiseontwikkeling en realiseren we onze doelen voor de komende jaren. Jij wordt als geen ander enthousiast van het zoeken naar en investeren in de samenwerking met de doelgroep ASS. Vanzelfsprekend beschik je over de benodigde opleidingen en registraties, aangevuld met kennis van differentiaal diagnostische beelden en affiniteit met de doelgroep ASS.


Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant

Deze functie en onze organisatie bieden jou de kans om je eigen looppad vorm te geven op basis van jouw deskundigheid en creativiteit. Je kunt je door ontwikkelen in de richting die jij voor jezelf ziet in een fijn team, binnen een omgeving die je continu uitdaagt het beste uit jezelf te halen.


De functie is ingeschaald in FWG 65 van de CAO GGZ (minimaal € 4.108,- en maximaal € 6.264,- bruto per maand obv 36 uur per week), Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden wij je een uitdagende leer- en ontwikkelomgeving en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onze 1%-regeling voor verdieping en ontwikkeling en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen.


Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.


Wil jij verder bouwen met ons? 

We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met Caspar Arets, programmaleider & verpleegkundig specialist GGZ, bereikbaar via telefoonnummer 06-48460884.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Dat is de juiste instelling! GGZ Oost Brabant.

Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin de cliënt en de kwaliteit van zorg centraal staan. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en herstel ondersteunende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt.


Voor meer informatie over onze organisatie en werkwijze verwijzen wij je graag naar onze website: www.ggzoostbrabant.nl

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure