Overslaan naar content

Psychiater, FACT

 • Uden
€ 6.050 - € 10.376 per maandPsychiater24 uur, Ambulant, FACT, GGZ in de Wijk

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om in teamverband de ambulante zorg voor mensen met een Ernstige Psychiatrische Aandoening verder te ontwikkelen?
Werk je graag samen in een gedreven en gezellig team met korte lijnen en goede ondersteuning?

Ben jij een verbindende netwerker die graag in- en extern de samenwerking opzoekt en hier de voordelen van ziet?
Dan komen wij graag met jou in contact!


GGZ Oost Brabant, dít is jouw instelling

Jij bent een psychiater die het liefst werkt met cliënten, daar waar zij het beste herstellen, zo dicht mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving.

Als psychiater FACT verricht je psychiatrische diagnostiek in het multidisciplinaire FACT team. Je bent verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de patiënten en bent een zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel je directe collega’s als voor zorgprofessionals buiten je afdeling. In die zin ben je een duidelijke verbinder, die graag bouwt aan de voordelen die samenwerking met in- en externe netwerkpartners oplevert.


Je voert je behandelingen uit conform de richtlijnen van je beroepsgroep waarbij je gebruik maakt van de binnen GGZ Oost Brabant ontwikkelde zorgpaden voor de verschillende aandoeningen. Met lef en open vizier, deel je graag jouw vernieuwende ideeën en inzichten met collega's.

In je rol als supervisor of mentor geef je werkbegeleiding aan een A(N)IOS psychiatrie. In het kader van de opleiding van A(N)IOS psychiatrie kun je participeren in scholingsactiviteiten, in afstemming met de A-opleider psychiatrie. Daarnaast heb je de optie om patiëntgebonden wetenschappelijk onderzoek te verrichten.


Tot slot participeer je als achterwacht in de 7x24-uurs crisisdienst binnen GGZ Oost Brabant. Dit betreft 4 à 5 diensten per kwartaal met een uiterst aantrekkelijke vergoeding, bovenop CAO vergoedingen.


Benieuwd naar de ervaringen van je vakgenoten binnen GGZ Oost Brabant? Bekijk hier hun verhalen!


Maak kennis met het team


FACT Uden is een multidisciplinair samengesteld team waarin je met ongeveer 12 collega’s werkt aan shared caseload volgens de FACT-methodiek. De aanwezige disciplines zijn een GZ-psycholoog, verpleegkundige specialist, SPV-en, ambulant begeleiders, een trajectbegeleider en een ervaringswerker. We werken vanuit de herstelvisie van Anthony, waarbij de doelen en wensen van cliënten centraal staan.


Daarnaast is Fact Uden een gedreven en gezellig team. We werken samen, lossen samen op en dragen samen de verantwoordelijkheid in zorg. Dit gecombineerd met vertrouwen in elkaars expertise en op basis van gelijkwaardigheid.


GGZ in de Wijk biedt een integraal, herstel- en wijkgericht behandel- en begeleidingsaanbod voor cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Binnen GGZ in de wijk Uden werkt het FACT team intensief samen met Veerkracht en Herstel (leerhuis/ dagbesteding), inloop en het team ambulant wonen (TAW). Ieder team heeft zijn eigen expertise en is gericht op ‘eigen kracht’ en maatschappelijke participatie. Hierbij wordt rekening gehouden met omgevingsfactoren van de cliënt. Samenwerken met het netwerk is een belangrijk onderdeel van dit concept. GGZ in de wijk bevindt zich in het centrum van Uden.

Vereisten

Functievereisten

Jij bent een Psychiater met lef en een open vizier. Daarmee draag jij bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Meer weten over onze strategische koers? Dat lees je hier. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een geldige BIG-registratie en AGB-code.
  Je bekijkt vraagstukken met een frisse blik en deelt je ideeën over ‘hoe het ook anders kan’.
 • Je werkt op klantgerichte en verbindende wijze en toont persoonlijk leiderschap.


Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant:

Wij bieden je een werkomgeving waarin je gezond en met plezier kunt werken. Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht met o.a. zes onderzoekslijnen, een sterke medische staf en een prettige cultuur waarin collega’s graag voor elkaar klaar staan. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 6.050,- en € 10.376,- op basis van een 36-urige werkweek (AMS-regeling).
 • Een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten bovenop de standaard cao-afspraken.
 • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer. Voor dienstreizen ontvang je € 0,48 per kilometer.
 • Een volledige 13e maand (8,33 % van je bruto jaarsalaris).
 • Ruime mogelijkheden om door scholing en goede studiefaciliteiten jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.
 • FiscFree®; met belastingvoordeel producten aanschaffen zoals fietsen, een abonnement op de sportschool, mobiele telefoons, tablets of laptops.
 • Jaarlijks € 500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof (balansbudget).
 • Overige aantrekkelijke regelingen (zoals thuiswerkregeling, extra reiskostenvergoeding & verlof verkopen).
 • Kijk hier voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie, een oriënterend gesprek of een dag meelopen contact op met:

 • Sandra Nijs, (teamleider zorg), bereikbaar via 088-8462506, stm.nijs@ggzoostbrabant.nl.
 • Lia Sandbrink, (zorgmanager), bereikbaar via 088-8462468, ajm.sandbrink@ggzoostbrabant.nl.

Ligt je voorkeur toch op een ander gebied, of een combinatie van circuits? Ook dan gaan we graag in gesprek om te kijken of wij je een passend aanbod kunnen doen.


GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling! Pas jij bij ons? Ontdek het hier in 1 minuut!

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure