Overslaan naar content

Psychiater, FACT

  • Boxmeer
€ 6.050 - € 10.376 per maandPsychiater28-32 uur, FACT, GGZ in de Wijk

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om in teamverband de ambulante zorg voor mensen met een Ernstige Psychiatrische Aandoening verder te ontwikkelen?
Werk je graag samen in een fijn team in een compacte regio met korte lijnen en goede ondersteuning? 

Ben jij een verbindende netwerker die graag in- en extern de samenwerking opzoekt en hier de voordelen van ziet? 

Dan komen wij graag met jou in contact!


Dit is jouw instelling

Jij bent een psychiater die het liefst werkt met cliënten, daar waar zij het beste herstellen, zo dicht mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving.

Als psychiater FACT verricht je psychiatrische diagnostiek in het multidisciplinaire FACT team. Je bent verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de patiënten en bent een zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel je directe collega’s als voor zorgprofessionals buiten je afdeling. In die zin ben je een duidelijke verbinder, die graag bouwt aan de voordelen die samenwerking met in- en externe netwerkpartners oplevert.


Je voert je behandelingen uit conform de richtlijnen van je beroepsgroep waarbij je gebruik maakt van de binnen GGZ Oost Brabant ontwikkelde zorgpaden voor de verschillende aandoeningen. Met lef en open vizier, deel je graag jouw vernieuwende ideeën en inzichten met collega's. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van onze zorg, tegen de achtergrond van de ingrijpende veranderingen en uitdagingen waarvoor de GGZ zich gesteld ziet.

In je rol als supervisor of mentor geef je werkbegeleiding aan een A(N)IOS psychiatrie. In het kader van de opleiding van A(N)IOS psychiatrie kun je participeren in scholingsactiviteiten, in afstemming met de A-opleider psychiatrie. Daarnaast heb je de optie om patiëntgebonden wetenschappelijk onderzoek te verrichten.

Tot slot participeer je als achterwacht in de 7x24-uurs crisisdienst binnen GGZ Oost Brabant. Dit betreft 4 à 5 diensten per kwartaal met een uiterst aantrekkelijke vergoeding, boven CAO.


Maak kennis met het team

GGZ-regio Land van Cuijk en Noord-Limburg is een kleinschalige eenheid die onderdeel uitmaakt van GGZ Oost Brabant. Het werkgebied Land van Cuijk en Noord-Limburg kenmerkt zich door zijn visie op gezondheid en ziet zijn kleinschaligheid als een grote plus. Daarnaast werkt kleinschaligheid een goede samenwerking in de hand.


Als relatief kleine regio zijn de lijnen kort zijn en zijn we erg betrokken bij elkaars werk. Deskundigheid wordt makkelijk gedeeld en kom je er niet uit, dan zijn er altijd collega's om mee van gedachten te wisselen. Hierdoor zijn we als hecht team samen in staat om de best mogelijke zorg te bieden.


Het FACT-team Land van Cuijk is een multidisciplinaire team die zich richt op cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen.

Zij maakt onderdeel uit van de wijkgerichte benadering in GGZ Land van Cuijk en Noord-Limburg in de regio tussen Nijmegen, Venray, Mill en Uden.

Wij werken nauw samen met collega’s van de beschermende woonvormen en de dagbesteding die eveneens in de wijk actief zijn voor dezelfde doelgroep, waarbij we in de multidisciplinaire teams door korte lijnen snel kunnen schakelen. Shared caseload is bij ons dan ook een sleutelbegrip in de samenwerking om op- en afschaling van zorg mogelijk te maken.

Vereisten

Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant

Wij bieden je een omgeving waarin het gezond en met plezier werken is: Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht o.a. met zes onderzoekslijnen, een sterke medische staf, ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied, een goed georganiseerde opleidingscultuur, ruimte voor intervisie, een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten (boven CAO), en een prettige cultuur waarin collega's graag voor elkaar klaar staan.

Daar hoort ook een goed aanbod bij conform de AMS-regeling van de CAO GGZ (max. € 10.376,-) en een contract naar wens voor bepaalde of onbepaalde tijd.


Meer over onze arbeidsvoorwaarden lees je op onze werkenbijsite.


Enthousiast geworden? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bel voor meer informatie met onze recruiter Bianca Schouten op 06-81042786, recruiter@ggzoostbrabant.nl.


Ligt je voorkeur toch op een ander gebied, of een combinatie van circuits? Ook dan gaan we graag in gesprek om te kijken of wij je een passend aanbod kunnen doen. 


GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling.

Wij geloven in een herstel-ondersteunende GGZ gericht op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen.
Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie. Het is de koers naar onze stip op de horizon: met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025!
Iedere dag versterken we onze deskundigheid en expertise rondom deze herstelvisie. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Dat vraagt om collega’s die willen samenwerken en van elkaar willen leren. Om mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren en lef tonen als ze denken dat het beter kan. Dat is de juiste instelling.

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure