Overslaan naar content

Psychiater, Persoonlijkheid & Trauma

 • Oss
€ 6.050 - € 10.376 per maandPsychiater28-32 uur, Persoonlijkheid & Trauma, Volwassenpsychiatrie

Functieomschrijving

Ben jij een psychiater die graag werkt met mensen op inhoud, de eigen werkzaamheden (mede) vormgeeft én actief meedenkt over ontwikkelingen? Ontdek dan de mogelijkheden die ons team Persoonlijkheid & Trauma in Oss te bieden heeft en maak deel uit van ons enthousiaste team!


Dit is jouw instelling

Als psychiater maak je voornamelijk deel uit van ons subteam Stabilisatie & Coping, dat werkt volgens de GIT-PD methode. Hoewel het zorgpad als leidraad dient, is er voldoende ruimte voor maatwerk vanwege de grote diversiteit aan cliënten. Dit maakt het werk boeiend en gevarieerd. Daarnaast werk je ook binnen ons subteam Schematherapie. We werken in verschillende combinaties van disciplines rond een cliënt samen, om daarbij de optimale mix van psychosociale en psychotherapeutische interventies te kunnen bieden. Zowel binnen en buiten het team zijn er ruime mogelijkheden om je werkzaamheden aan te passen aan jouw persoonlijke wensen en talenten.


Bij GGZ Oost Brabant maken we gebruik van geavanceerde zorgpaden voor diverse aandoeningen, waar jij als behandelaar een belangrijke rol in speelt. Je draagt actief bij aan de verdere professionalisering van de zorg, waardoor je een waardevolle bijdrage levert aan de cliënten.

Als psychiater ben je verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de cliënt. Je fungeert ook als zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner, zowel voor je collega's als voor andere zorgprofessionals buiten je afdeling. Bovendien ben je een achterwacht in de 24-uurs crisisdienst, waarvoor je een ruime vergoeding ontvangt in tijd en/of geld (boven CAO).

Binnen ons team zijn er ook mogelijkheden om psychotherapie te geven en deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast bied je werkbegeleiding aan een A(N)IOS Psychiatrie, waardoor je jouw kennis en ervaring kunt delen. In overleg met de opleider kun je ook deelnemen aan diverse scholingsactiviteiten, zodat je jezelf blijft ontwikkelen.


Benieuwd naar de ervaringen van je vakgenoten binnen GGZ Oost Brabant? Bekijk hier hun verhalen!


Maak kennis met ons team


Wij zijn een gedreven en optimistisch multidisciplinair team van mensen die intensief samenwerken, waarin eigen inbreng wordt gewaardeerd en iedereen gelijk is. Binnen ons team nemen we de tijd om onze deskundigheid te behouden én te bevorderen. Daarnaast zijn we ons zowel intern als extern over de zorglijnen heen aan het ontwikkelen tot een netwerkorganisatie waarin het samenwerken met de cliënt, naasten en collega’s voorop staat. Binnen ons team persoonlijkheid & trauma wordt zowel ambulant als in deeltijd gewerkt, veelal groepsgewijs. We zijn een stabiel team met een goede sfeer en voortdurend in ontwikkeling. Er is een duidelijke structuur van zorgpaden, specialistische diagnostiek en specifieke behandelmethoden die we voortdurend door ontwikkelen, waaronder SFT en MBT.

Vereisten

Jij bent een Psychiater met lef en een open vizier. Daarmee draag jij bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Meer weten over onze strategische koers? Dat lees je hier. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een geldige BIG-registratie en AGB-code.
 • Affiniteit en/of ervaring met ontwikkelingen binnen Persoonlijkheid en Trauma.
 • Interesse in de complexe problematiek van onze doelgroep.
 • Je bekijkt vraagstukken met een frisse blik en deelt je ideeën over ‘hoe het ook anders kan’.
 •  Je werkt op klantgerichte en verbindende wijze en toont persoonlijk leiderschap.


Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant:

Wij bieden je een werkomgeving waarin je gezond en met plezier kunt werken. Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht met o.a. zes onderzoekslijnen, een sterke medische staf en een prettige cultuur waarin collega’s graag voor elkaar klaar staan. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 6.050,- en € 10.376,- op basis van een 36-urige werkweek (AMS-regeling). 
 • Een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten bovenop de standaard cao-afspraken.
 • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer. Voor dienstreizen ontvang je € 0,44 per kilometer.
 • Een volledige 13e maand (8,33 % van je bruto jaarsalaris).
 • Ruime mogelijkheden om door scholing en goede studiefaciliteiten jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.
 • FiscFree®; met belastingvoordeel producten aanschaffen zoals fietsen, een abonnement op de sportschool, mobiele telefoons, tablets of laptops.
 • Jaarlijks € 500,- (bruto bij fulltime dienstverband) te besteden aan extra salaris, opleiding of verlof (balansbudget).
 • Overige aantrekkelijke regelingen (zoals thuiswerkregeling, extra reiskostenvergoeding & verlof verkopen).
 • Kijk hier voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie, een oriënterend gesprek of een dag meelopen contact op met:

 • Mark van Gaalen, Psychiater, bereikbaar via 06-51580038, mpm.gaalenvan@ggzoostbrabant.nl.
 • Sharon Janssen, Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut, 088-8462594, sre.jansen@ggzoostbrabant.nl.

Ligt je voorkeur toch op een ander gebied, of een combinatie van circuits? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek om te kijken of wij je een passend aanbod kunnen doen. 


GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling.

Wij geloven in een herstel-ondersteunende GGZ gericht op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie. Het is de koers naar onze stip op de horizon: met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025!
Iedere dag versterken we onze deskundigheid en expertise rondom deze herstelvisie. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Dat vraagt om collega’s die willen samenwerken en van elkaar willen leren. Om mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren en lef tonen als ze denken dat het beter kan. Dat is de juiste instelling.


Een referentiecheck maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure