Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige SPV, FACT Cuijk

 • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
 • Cuijk, Nederland

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige SPV, FACT Cuijk

Functieomschrijving


24 tot 36 uur per week, onbepaalde tijd


GGZ regio Land van Cuijk is een kleinschalige eenheid die onderdeel uitmaakt van GGZ Oost Brabant. Het werkgebied Land van Cuijk en noordelijke maasvallei kenmerkt zich door zijn visie op gezondheid en ziet zijn kleinschaligheid als een grote plus. Daarnaast werkt kleinschaligheid een goede samenwerking in de hand.


Wat doe je?

Lees voor informatie over het werken als spv en werken in Land van Cuijk, onze instastories met verhalen van collega's, zoals dat van Suzanne, ambulant begeleider in Land van Cuijk en dat van Jannie, spv op Huize Padua

Als SPV-er verricht je intakes en indicatiestellingen, daarnaast draag je zorg voor het uitvoeren van ambulante behandelingen voor cliënten binnen FACT Cuijk. Je neemt deel aan de crisisdienst en verricht sociaal psychiatrische (crisis)interventies. Verder neem je deel aan het multidisciplinair overleg en zorg je voor continue afstemming (mondeling en administratief) tussen het eigen behandelplan en plannen van andere disciplines.

Tevens ga je onderdeel uitmaken van de crisisdienst GGZ Oost Brabant als voorwacht en/of in de functie van triagist.Waar kom je te werken?

Het FACT team is een multidisciplinair team wat zich richt om cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen.
Het team maakt onderdeel uit van de wijkgerichte benadering in GGZ Land van Cuijk, Boxmeer, in de regio tussen Nijmegen, Venray, Mill. en Uden Wij werken nauw samen met collega’s van de beschermende woonvormen en de dagbesteding die eveneens in de wijk actief zijn voor dezelfde doelgroep, waarbij we in de multidisciplinaire teams door korte lijnen snel kunnen schakelen. Shared caseload is bij ons dan ook een sleutelbegrip in de samenwerking om op- en afschaling van zorg mogelijk te maken.


Functievereisten

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doen wij op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.


Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je zelfstandig, stressbestendig en in staat om vanuit een multidisciplinair team je bijdrage te leveren. Daarnaast beschik je over:

 • diploma sociaal psychiatrisch verpleegkundige / SPV
 • een geldige BIG-registratie
 • accuraat zijn wat betreft registratie, dossiervoering en taken rondom de directe cliëntenzorg
 • affiniteit met de FACT-methodiek
 • specifieke deskundigheid op het gebied van verslaving en of licht verstandelijk beperkingen is een pre
 • het vermogen om zowel in teamverband als zelfstandig te werken, waarbij je nauw samenwerkt met collega's om de juiste zorg op het juiste moment te kunnen bieden
 • rijbewijs en auto
 • een positieve, enthousiaste instelling en affiniteit met de EPA doelgroep


Ons aanbod

De functie wordt gesalarieerd conform FWG 60 CAO GGZ, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring en is ingedeeld in FWG 55. Het salaris bedraagt min 2963,00 en max 4620,00 per maand obv 36 uur per week, excl ORT. Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij jou direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.


Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie contact op met:

 • Tijn Wernik, teamleider, telefoonnummer 0485-847250
 • Marguerite Elfrink, GZ-psycholoog en programmaleider, telefoonnummer 0485-847250

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Dat is juiste instelling. GGZ Oost Brabant.

GGZ Oost Brabant is voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin de cliënt en de kwaliteit van zorg centraal staan. Dit doen we vanuit de kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en ambitieus. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en menslievende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt. De zorg wordt geboden conform evidence based wetenschappelijke inzichten en conform best-practice.


Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.
 • Gezond en met plezier werken staat bij ons centraal


Voor meer informatie ga je naar: http://werkenbij.ggzoostbrabant.nl


‘Op deze vacature is de regeling – Collega werft Collega – van toepassing’