Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Volwassenen/Ouderen Ambulant met brede interesse

  • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
  • Boxmeer, Nederland

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Volwassenen/Ouderen Ambulant met brede interesse

Functieomschrijving

Ben jij de navigerende zorgexpert die samen met de cliënt de juiste route vindt?

Wil jij teamoverstijgend werken in een kleine regio met korte lijnen met collega’s en cliënten met vrijheid om je agenda zelf in te vullen en je creativiteit de ruimte te geven in jouw persoonlijke aanpak? 

Lees dan vooral verder!


24-32 uur per week, onbepaalde tijd

Locatie: Boxmeer, Bilderbeekstraat 44


Dit is jouw instelling

Jij bent een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die graag in de breedte met de verschillende doelgroepen bezig is.
In de ochtend start je met collega’s de dag op om vervolgens je agenda verder in te vullen. Vrijheid, flexibiliteit en creativiteit gaan bij jou dan ook goed samen: Terwijl de ene cliënt de voorkeur geeft aan videobellen, maak je met de andere een wandeling waarin hij laagdrempelig zijn verhaal kan doen. Jij beweegt mee, zolang het een positief effect heeft op het resultaat van de behandeling.


Hoewel je goed en graag zelfstandig werkt, werk je ook nauw samen met collega’s en houd je de lijnen kort, ook met het systeem en netwerkpartners rondom de cliënten. Je maakt daarbij handig gebruik van de goede faciliteiten die wij bieden, waaronder E-Mental Health, die je optimaal ondersteunen in de wijze waarop je de herstel ondersteunende en curatieve zorg samen met de cliënt vorm gaat geven.


Naast je focus op je eigen vakgebied, richt je jezelf graag op een gebied waarop je je expertise nog verder wil vergroten, denk daarbij aan participatie in de vorm van, onder andere, groepsbehandeling, maar ook cgt, schematherapie of mindfulness. Hiertoe breng je proactief je ideeën in tijdens het werkoverleg, om zo in samenwerking de zorg steeds verder te optimaliseren.


Ook neem je deel aan de regionale crisisdienst, zo’n 10 keer per kwartaal, waar je in de voorwacht en/of als triagist wordt ingezet, waarbij je, veelal in samenwerking met de tussen en/of achterwacht sociaal psychiatrische (crisis)interventies verricht.

Maak kennis met het team

Je komt te werken bij ons multidisciplinaire team Volwassenen en Ouderen samen met collega SPV-ers, GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, PIT-verpleegkundigen en vaktherapeuten. Wij bieden zowel ambulante zorg als intensieve groepsbehandeling. Om de wisselwerking tussen de verschillende zorgpaden te optimaliseren is de samenwerking tussen behandelaren van groot belang. Dit doen we in de relatief kleine regio Land van Cuijk en Noord Limburg, waar we als team nauw samenwerken in een collegiale werksfeer.

Functievereisten

Waarom werken bij GGZ Oost Brabant?

Wij doen je graag een aanbod dat recht doet aan je werkervaring conform FWG 55 van de cao GGZ met salariëring conform schaal 60.

Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd na de proeftijd van 2 maanden.


Daarnaast noemen collega's vaak de volgende punten die zij als prettig ervaren bij GGZ Oost Brabant:

  • Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen- zowel in als voor de zorg, innovatiegericht o.a. met zeven onderzoekslijnen, sterke medische staf, ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied,
  • een goed georganiseerde opleidingscultuur, ruimte voor intervisie en een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten (boven CAO), en een prettige cultuur waarin collega's graag voor elkaar klaar staan.

Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”


Interesse gewekt?

We gaan graag met je in gesprek. We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie, een oriënterend gesprek of een dag(deel) meelopen, contact op met

  • Bregje de Moor, programmaleider
  • Mireille Gartz, programmaleider
  • Ludgera Teunissen, teamleider

Allen bereikbaar via telefoonnummer 0485-847250.


Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl


Op deze vacature is onze bonusregeling Collega-werft-Collega van toepassing