Overslaan naar content

Verpleegkundig Specialist GGZ

 • Boekel
€ 4.108 - € 6.264 per maandHoogspecialistisch Centrum voor Hersenletsel en Neuropsychiatrie32 uur, Kliniek, Polikliniek

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Verpleegkundig specialist? Wil je werken in een boeiende omgeving en ligt je interesse, kennis en kunde bij de doelgroep hersenletsel met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek? Dan is GGZ Oost Brabant op zoek naar jou!Dit is jouw instelling

Jij bent een verpleegkundig specialist met lef en een open vizier. Daarmee draag je bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Jouw stijl is verbindend, volhardend en oprecht. Je bent sociaal-communicatief sterk, hebt een actieve houding en bent een echte spil in het team. Ambitie is jou niet vreemd, zo komen we samen tot de beste expertiseontwikkeling en realiseren we onze doelen voor de komende jaren.
Ben jij die enthousiaste verpleegkundig specialist die zich zichzelf herkent in deze werkwijze?


Maak dan kennis met Het Hoogspecialistisch Centrum voor Hersenletsel en Neuropsychiatrie van GGZ Oost Brabant. Ons unieke zorgcircuit is gevestigd op zorglandgoed Huize Padua en biedt specialistische behandeling en revalidatie aan mensen met hersenletsel. Onze expertise ligt op het gebied van derdelijns, specialistisch onderzoek en diagnostiek, behandeling en consultatie voor patiënten met gedrags-, psychiatrische en/of somatische problemen. Ons aanbod bestaat uit zowel een polikliniek als klinische plaatsen voor revalidatie, rehabilitatie en wonen/vervolgbehandeling. Voor sommige zorgonderdelen hebben wij een landelijke functie.


Samen met Maastricht UMC+ doen we wetenschappelijk onderzoek. Het zorgcircuit werkt aan de ontwikkeling naar Top GGZ. Met onze behandeling willen we maximaal bijdragen aan herstel en de kwaliteit van leven van onze cliënten.


Als verpleegkundig specialist krijg je energie van onze cliëntendoelgroep. Met jouw specialisatie tot MANP/ Verpleegkundig specialist GGZ verleen je zelfstandig, in nauwe afstemming met de medisch specialist, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg. Je voert somatisch onderzoek uit, richt je op het geven van consultatie en levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Ook neem je als tussenwacht deel aan de crisisdienst buiten kantoortijden.

Jouw professionele instelling zie je terug in de samenwerking met jouw collega’s van het multidisciplinaire team, hierin vind jij heldere afspraken en korte communicatielijnen essentieel. Daarnaast heb je een sturende, adviserende rol naar in- en externe samenwerkingspartners en geef je vorm en uitvoering aan zorg gebonden praktijkonderzoek in het kader van innovatie van zorg. Dit met als doelstelling om de kwaliteit van zorg voor onze cliënten met hersenletsel in combinatie met neuropsychiatrie te verbeteren.

Vereisten

Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant:

Wij bieden je een werkomgeving waarin je gezond en met plezier kunt werken. Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht met o.a. zes onderzoekslijnen, een sterke medische staf en een prettige cultuur waarin collega’s graag voor elkaar klaar staan. Omdat we graag met je bouwen aan de toekomst, bieden we je direct een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je rekenen op:


 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6.264,- op basis van een 36-urige werkweek (CAO GGZ, FWG 65). (zie voor meer informatie: De Nederlandse GGZ).
 • Een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten bovenop de standaard cao-afspraken.
 • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer. Voor dienstreizen ontvang je € 0,44 per kilometer.
 • Een volledige 13e maand (8,33 % van je bruto jaarsalaris).
 • Ruime mogelijkheden om door scholing en goede studiefaciliteiten jezelf verder te ontwikkelen.
 • FiscFree®; met belastingvoordeel producten aanschaffen zoals fietsen, een abonnement op de sportschool, mobiele telefoons, tablets of laptops.
 • Een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen (zoals thuiswerkregeling, verlof kopen en balansbudget)
 • Kijk hier voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.


Past jouw instelling bij de onze? 

We gaan graag met je in gesprek! Solliciteer direct of neem voor meer informatie contact op met 

 • Peter Kanters, zorgmanager, bereikbaar via 06-20541396 of pjnj.kanters@ggzoostbrabant.nl.
 • Hanneke Manders, klinisch neuropsycholoog/programmaleider, bereikbaar via 088-8461298 of H.Manders@ggzoostbrabant.nl.
 • Charlotte Magielse, recruiter, bereikbaar via 06-39802465 of recruiter@ggzoostbrabant.nl


Zolang de vacature online staat, kun je reageren. Wacht echter niet te lang want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat. Zo snel mogelijk na je sollicitatie laten wij weten of wij je uit willen nodigen voor een kennismaking.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling!

Wij geloven in een herstel-ondersteunende GGZ gericht op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie. Het is de koers naar onze stip op de horizon: met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025! Iedere dag versterken we onze deskundigheid en expertise rondom deze herstelvisie. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Dat vraagt om collega’s die willen samenwerken en van elkaar willen leren. Om mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren en lef tonen als ze denken dat het beter kan. Dat is de juiste instelling. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website: www.ggzoostbrabant.nl.


of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure