Verpleegkundig specialist GGZ, FACT Jeugd

 • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
 • Oss, Nederland

Verpleegkundig specialist GGZ, FACT Jeugd

Functieomschrijving

Wil jij werken in een dynamische en ambitieuze werkomgeving waar we alle expertise in huis hebben en korte lijntjes hebben met onze ketenpartners? Wil je onderdeel zijn van een hecht team waarin het belang van de cliënt voorop staat? Ligt jouw passie bij het helpen van cliënten met complexe problematiek, heb je een lange adem en vind je het uitdagend dat dagen anders verlopen dan je verwacht had?

Dan zijn we op zoek naar jou als onze nieuwe verpleegkundig specialist!


Wat doe je?

Als verpleegkundig specialist ben je betrokken bij intakes, observatie en onderzoek. Je stelt diagnoses en komt samen met de cliënten en betrokkenen tot een behandelplan. Dit plan voer je zelf uit of je coördineert de uitvoering als regiebehandelaar.


Daarnaast verleen je zelfstandig, in afstemming met de medisch specialist, complex geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg. Ook voer je somatisch onderzoek uit en bestaat er de mogelijkheid deel te nemen aan zorg gebonden praktijkonderzoek in het kader van zorginnovatie.


Deze werkzaamheden voer je, vanuit je eigen deskundigheid, uit binnen een multidisciplinair team waarin wordt gewerkt met shared caseload. Je neemt deel aan de multidisciplinaire (cliënt-)besprekingen, levert een bijdrage aan consultatie (intern en extern) en deskundigheidsbevordering. In de cliëntzorg binnen FACT Jeugd ben je betrokken bij crisogene casuïstiek.


Wie zijn wij?

Je komt te werken in een dynamisch en ambitieus team dat uitgaat van elkaars kwaliteiten. Deze zetten we ook weloverwogen in bij het werken met cliënten. Binnen het team hechten we grote waarde aan samenwerking en hebben we oog voor goede afstemming met het cliëntsysteem, met elkaar en met ketenpartners.


FACT Jeugd zoekt aansluiting bij de groep cliënten t/m 23 jaar die zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen als gevolg van psychiatrische problematiek. Het betreft vaak cliënten en gezinnen met langdurige, complexe psychiatrische en systemische problematiek, waarbij sprake is van zorgmijding of moeizaam verlopende samenwerking met hulpverlening. Zij dienen actief ondersteund te worden bij herstel. Ook kan er sprake zijn van problematiek rondom huisvesting en procedures bij de reclassering of justitie.

Individuele en systeemgerichte behandeling en zorg wordt opgeschaald indien nodig. Dit wordt gedaan vanuit de FACT Jeugd-methodiek waarbij outreachend, integraal en herstelgericht werken belangrijk zijn. De geboden specialistische zorg moet ertoe leiden dat cliënten weer met succes en naar tevredenheid keuzes kunnen maken, doelen stellen en participeren op gebied van o.a. wonen, studie, werken, sociale contacten en/of vrijetijdsbesteding.


Vanuit onze locatie in Oss ben je werkzaam in de regio Oss-Uden-Veghel, van daaruit werk je bij cliënten thuis, op scholen en bij ketenpartners. Daarnaast zijn we ook werkzaam in de regio Cuijk-Boxmeer.


Een echte spilfunctie waarin je als centrale schakel tussen alle partijen de zorg voor je cliënten op een goede manier vormgeeft!

Functievereisten

Wat vragen wij van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je ‘zorg die je je familie gunt’. Dit doe je op een klantgerichte en verbindende wijze waarbij je persoonlijk leiderschap toont.


Als verpleegkundig specialist ben je zelfstandig, creatief en volhardend. We zoeken een collega die affiniteit heeft met de complexe doelgroep van FACT Jeugd en die enthousiast wordt van het investeren in de samenwerking met deze doelgroep. Daarnaast vraagt de dynamiek in deze functie om flexibiliteit, stressbestendigheid en het vermogen om out-of-the-box te denken en handelen.


Verder ben je in het bezit van:

 • een afgeronde master Advanced Nursing Practice;
 • een registratie als verpleegkundig specialist in het BIG-register;
 • kennis en affiniteit met psychiatrie bij kinderen en jongeren;
 • een rijbewijs en auto.


Wat bieden wij?

Inschaling vindt plaats conform FWG 65 van de cao GGZ en bedraagt maximaal € 5.439,- bruto per maand op fulltime basis. Aangezien wij graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd.


Daarnaast bieden wij je een uitdagende leer- en ontwikkelomgeving en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onze 1%-regeling, een extra ruime vergoeding voor de crisisdienst (boven cao) en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen.


Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “cao GGZ”.


Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie contact op met:

 • Mirte Smeulders, systeemtherapeut/orthopedagoog/teamcoördinator FACT Jeugd, bereikbaar via telefoonnummer 06 83 11 20 49
 • Ineke Meijerink, hoofd zorg Kind en Jeugd, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 99 05 94


Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


GGZ Oost Brabant

We zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin de cliënt en de kwaliteit van zorg centraal staan. Dit doen we vanuit de kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en ambitieus. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en menslievende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt. De zorg wordt geboden conform evidence based wetenschappelijke inzichten en conform best-practice.


Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, menslievende zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, én onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.


Voor meer informatie over onze organisatie en werkwijze verwijzen wij je graag naar onze websites www.ggzoostbrabant.nl en https://depressieexpertisecentrumjeugd.ggzoostbrabant.nl