Overslaan naar content

Verpleegkundig Specialist GGZ

  • Helmond
€ 4.108 - € 6.264 per maandHoogspecialistisch Centrum voor Eetstoornissen28-32 uur

Functieomschrijving


Ben jij onze nieuwe regiebehandelaar binnen het team Eetstoornissen?


Dit is jouw instelling
Met jouw stevige basis als HBO-verpleegkundige 5/6 en de specialisatie MANP/ Verpleegkundig specialist GGZ krijg jij energie van patiënten met zeer complexe psychiatrische problematieken op het vlak van eetstoornissen, die vragen om een uitstekend diagnostisch oordeelsvermogen.


Als verpleegkundig specialist heb je een belangrijke functie binnen ons behandelteam. Je bent onder andere bezig met intakes, psychodiagnostiek, indicatiestelling en behandeling en voer je somatische screenings uit. Daarnaast lever je zelfstandig, in nauwe afstemming met het behandelteam, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg aan psychiatrische cliënten met eetstoornissen.

Met een divers takenpakket, binnen een betrokken team, kun jij jezelf als behandelaar blijven ontwikkelen en uitdagen. Ook neem je deel aan de crisisdienst buiten kantoortijden, waarin jij als tussenwacht fungeert, met de SPV als triagist/voorwacht en de psychiater als achterwacht.


Het team

Je werkt samen met een behandelteam bestaande uit psychiaters, psychotherapeuten, GZ-psychologen, klinisch psycholoog, internist, diëtist, huisarts, maatschappelijk werker en een verpleegkundig specialist. Het is een zeer gedreven team waarbij affiniteit met de doelgroep erg belangrijk is. Door middel van trainingen en klinische lessen zorgen wij dat je kennis up-to-date blijft, hierbij verwachten wij jouw inzet om te willen leren en ontwikkelen


Het Hoogspecialistisch Centrum voor Eetstoornissen van de GGZ Oost Brabant heeft meer dan 25 jaar expertise in de behandeling van patiënten met diverse eetstoornissen. Het is een dynamisch zorgcircuit met oog voor recente ontwikkelingen in de zorg. Het centrum biedt een compleet, integraal zorgaanbod met een bovenregionale functie, bestaand uit ambulante behandeling, intensieve groepsbehandeling en klinische opname waarbij er 10 bedden beschikbaar zijn. De hoofdlocatie bevindt zich in Helmond in gebouw ’t Warant, gelegen op het terrein van het Elkerliek ziekenhuis. Voor de aansturing van het centrum is er sprake van duaal management: de programmaleider is inhoudelijk verantwoordelijk en de zorgmanager organisatorisch en beleidsmatig.

Vereisten

Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant

Wij bieden je een omgeving waarin het gezond en met plezier werken is: een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht o.a. met zes onderzoekslijnen, een sterke medische staf, ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied, een goed georganiseerde opleidingscultuur, ruimte voor intervisie, een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten (boven CAO), en een prettige cultuur waarin collega's graag voor elkaar klaar staan.


Daar hoort ook een goed aanbod bij

Wij doen je graag een voorstel dat recht doet aan je (opleiding en) relevante werkervaring in schaal FWG 65 van de CAO GGZ (min. €4.108,- en max. €6.264,- bruto per maand op fulltime basis). Jouw bijdrage aan de crisisdienst wordt erg gewaardeerd, met een extra ruime beloning in tijd én geld, naast de al ruime CAO-vergoeding.

Meer over onze arbeidsvoorwaarden lees je op onze werkenbijsite.


Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met Daphne van Lankveld, teamleider, 088-8461086. Of bel of whatsapp met onze Corporate Recruiter Charlotte Magielse op 06-39802465 of mail naar recruiter@ggzoostbrabant.nl.


Bij ontvangst van je reactie, sturen wij je direct een bevestiging. Ontvang je deze niet, neem dan contact op via recruiter@ggzoostbrabant.nl

Zo snel mogelijk na je sollicitatie laten wij weten of wij je uit willen nodigen voor een kennismaking. Verloopt het gesprek voor zowel jou als de collega's positief, dan geven je graag de gelegenheid een dagdeel mee te lopen met een vakgenoot. Blijft het enthousiasme, dan volgt hierna een arbeidsvoorwaardengesprek en een warm welkom!


GGZ Oost Brabant
Wij geloven in een herstel-ondersteunende GGZ gericht op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie. Het is de koers naar onze stip op de horizon: met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025!
Iedere dag versterken we onze deskundigheid en expertise rondom deze herstelvisie. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Dat vraagt om collega’s die willen samenwerken en van elkaar willen leren. Om mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren en lef tonen als ze denken dat het beter kan. Dat is de juiste instelling.

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure