Verpleegkundig specialist GGZ, Langdurig Intensief Verblijf

 • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
 • Boekel, Nederland

Verpleegkundig specialist GGZ, Langdurig Intensief Verblijf

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je complexe situaties niet uit de weg gaat? Houd je ervan verder dan de gebaande paden te denken?

Lees dan verder!

Wij hebben een vacature voor een verpleegkundig specialist GGZ binnen het zorgcircuit Langdurig Intensief Verblijf. Het zorgcircuit Langdurig Intensief Verblijf bevindt zich op Huize Padua en bestaat uit diverse klinische afdelingen, waarin de hele zorgketen (met uitzondering van ambulante zorg) wordt aangeboden.

Als verpleegkundig specialist GGZ werk je in een multidisciplinair team, waarbij we heel bewust ieders kwaliteiten zo optimaal mogelijk willen inzetten om gezamenlijk tot een nog beter zorgaanbod te komen.

28-36 uur


Wat doe je?

Werken binnen het LIV betekent dat je er tegen kunt dat je agenda aan het begin van de dag maar half gevuld is, maar dat ook iedere dag weer nieuwe uitdagingen brengt. Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben je de spin in het web bij de behandeling van een cliëntengroep met zeer complexe problematieken, waardoor er dagelijks een beroep op je creativiteit en doorzettingsvermogen wordt gedaan om voor elke cliënt een passende oplossing te bieden. Een intensieve samenwerking met het verpleegkundig team is hierin erg belangrijk.


Er is ook volop ruimte om de zorg verder te ontwikkelen, waarin het gewaardeerd wordt als je hierin een kartrekkende rol wilt aannemen. Jouw enthousiasme, geduld en visie stellen je in staat om jouw visie om te zetten naar concrete plannen en de focus te houden in het bereiken van die doelen. Je neemt daarbij een centrale rol binnen het team en naar de in- en externe samenwerkingspartners.


Als verpleegkundig specialist GGZ ben je werkzaam voor het langdurig intensief verblijf op Huize Padua, waaronder de High Intensive Care, Dubbeldiagnostiek, diverse klinische afdelingen en wijkgerichte zorg.

Je verleent, in samenwerking met de medisch specialist, zelfstandig binnen het eigen deskundigheidsgebied, intensieve, complexe

geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg aan onze psychiatrische patiënten.

 • Je verleent, in samenwerking met de medisch specialist, zelfstandig binnen het eigen deskundigheidsgebied, intensieve, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg aan onze psychiatrische patiënten.
 • Hierbij vormen de multidisciplinaire richtlijn en zorgstandaarden de uitgangspunten.
 • Ondanks dat de combinatie van deze taken om de nodige flexibiliteit en aanpassingsvermogen vraagt, blijf je, ook in meer chaotische situaties, methodisch werken.
 • Je neemt deel aan de 24/7 crisisdienst, volgens rooster in de tussenwacht. Je weet nooit wat je dienst je gaat brengen en de uitdaging is om met minimale kennis en middelen de juiste interventie in te zetten.


Het team

Als verpleegkundig specialist GGZ ga je werken binnen het multidisciplinaire behandelteam van de afdeling Bunthorst 1-A-2. Deze afdeling bestaat uit een gesloten afdeling, een open afdeling en een besloten trainingsafdeling. Laatstgenoemde is volop in ontwikkeling. Daarnaast werk je samen met de collega’s van andere afdelingen binnen het circuit, om ervoor te zorgen dat iedere patiënt de meest aansluitende zorg ontvangt.


Wij werken nauw samen met klinische afdelingen en de dagbesteding om meer samenhang aan te brengen en te komen tot één passend behandelaanbod. Dit in relatie tot het gehele aanbod van GGZ Oost Brabant, maar ook tot externe ketenpartners. Landelijke innovaties (bij HIC, ART, IDDT, IRB), professionele standaarden en richtlijnen worden toegepast om de cliënt herstel ondersteunende zorg te kunnen bieden. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met GGNet, waarbij GGZ Oost-Brabant participeert in het onderzoeksproject DITSME.

Functievereisten

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.


Daarnaast ben je in het bezit van:

 • diploma verpleegkunde kwalificatieniveau 5 en het getuigschrift van de masteropleiding verpleegkundig specialist GGZ (MANP)
 • registratie als verpleegkundig specialist ggz zorg in het RSV- en BIG-register
 • affiniteit / ervaring met de geestelijke gezondheidszorg
 • je neemt deel aan de 24/7 crisisdienst


Ons aanbod

Inschaling vindt plaats conform FWG 65 (min. € 3564,- en max. € 5439,- obv 36 uur) van de cao GGZ, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Omdat wij graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een vast dienstverband.


Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand
 • Een aantrekkelijke vergoeding voor de werkzaamheden die verricht worden in de crisisdienst
 • een goed pensioen
 • de mogelijkheid om producten of abonnementen met belastingvoordeel te kopen
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied
 • goede studiefaciliteiten
 • een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting

Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.


Enthousiast geworden? We vertellen je graag meer!


Geef je de voorkeur aan een oriënterend gesprek, neem dan contact op met Kim Aleven, zorgmanager, 0492-844526.


Wil je direct reageren? Klik dan op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.


Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.


Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.
 • Gezond en met plezier werken staat bij ons centraal


Voor meer informatie zie ook: www.ggzoostbrabant.nl