Overslaan naar content

Verpleegkundig specialist GGZ

  • Oss
€ 4.108 - € 6.264 per maandVolwassenenpsychiatrie24-36 uur, Ambulant, Angst, Dwang, Stemming, Persoonlijkheid en Trauma, Polikliniek

Functieomschrijving

Toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische en ambitieuze werkomgeving met prettige collega’s en een warm leer- en werkklimaat waarin het belang van de cliënten voorop staat? Wil jij werken met mensen op inhoud, zelf je werkzaamheden mee vormgeven en meedenken over ontwikkelingen? Dan komen wij graag met je in contact!


Jij bent een verpleegkundig specialist met lef en een open vizier. Daarmee draag je bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Jouw stijl is verbindend, analytisch en oprecht. Je bent inhoudelijk sterk en de dynamiek die de specialistische GGZ met zich meebrengt geeft je energie. Een actieve houding en flinke ambitie zijn jou niet vreemd, zo komen we samen tot de beste expertiseontwikkeling en realiseren we onze doelen voor de komende jaren. Ben jij die enthousiaste zorgexpert die zichzelf herkent in deze werkwijze?


Maak dan kennis met ons team!

Onze afdeling Volwassenenzorg, bestaande uit de teams Angst, Dwang en (Bipolaire) Stemming én Persoonlijkheid en Trauma zijn gedreven en optimistische teams met een sterk multidisciplinair karakter. De eigen inbreng wordt gewaardeerd en iedereen is gelijk. Binnen onze teams nemen we de tijd om onze deskundigheid te behouden, te bevorderen en te delen met elkaar. Daarnaast hechten we belang aan een open-deur cultuur en contact met elkaar. Gezamenlijk bestaan onze teams uit ongeveer 50 collega’s. Onze teams werken intensief met elkaar samen en in de aankomende tijd gaan we ons in het kader van ontschotting en geïntegreerde behandeling ontwikkelen naar één team.


We bieden een breed behandelaanbod aan: van lager frequente ambulante behandeling tot intensieve groepsbehandelingen van meerdere dagen per week. Dit doen we met verschillende combinaties van disciplines, zodat we samen om een cliënt kunnen staan en een optimale mix van psychosociale en psychotherapeutische interventies kunnen bieden. Evidence based behandelmodules, zorginnovatie en samenwerking in de keten met partners vormen daarin actuele thema’s waar jij als verpleegkundig specialist een actieve en zichtbare bijdrage aan levert. Daarnaast zijn we ons zowel intern als extern over de zorglijnen heen aan het ontwikkelen tot een netwerkorganisatie waarin het samenwerken met de cliënt, naasten en collega’s voorop staat.


“We zijn twee teams met een goede sfeer waarin we ons voortdurend (door)ontwikkelen. Jouw eigen inbreng als verpleegkundig specialist wordt daarin op waarde geschat en zeer gewaardeerd.”


Als verpleegkundig specialist heb je een belangrijke functie binnen ons team. Je bent onder andere bezig met intakes, psychodiagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Daarnaast verleen je zelfstandig, in afstemming met de medisch specialist, complexe farmacotherapeutische behandelingen. Ook voer je somatische screenings uit en kun je deelnemen aan zorg gebonden praktijkonderzoek in het kader van zorginnovatie. De breedte van deze functie en onze afdeling maakt dat je met een grote diversiteit aan problematieken te maken krijgt, waardoor je in de volle breedte kunt werken en jezelf als behandelaar blijft ontwikkelen en uitdagen. Tot slot geef je werkbegeleiding aan een verpleegkundig specialist in opleiding.


“Binnen GGZ Oost Brabant heb je als verpleegkundig specialist een vak in ontwikkeling. Via de vakgroep voor verpleegkundig specialisten en de verpleegkundige adviesraad zijn we continu bezig met de verdere ontwikkeling van ons beroepsprofiel.”

- Ernie van den Bogaard, verpleegkundig specialist GGZ


Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van de zorg tegen de achtergrond van de ingrijpende veranderingen en uitdagingen waarvoor de GGZ zich gesteld ziet. Dit komt tot uiting in jouw kennis en kunde om buiten de kaders te denken en om tot nieuwe innovatieve mogelijkheden te komen. Daarin zijn de zorgpaden richtinggevend.

Vereisten

Vanzelfsprekend beschik je over de benodigde opleidingen en registraties om als verpleegkundig specialist GGZ te kunnen werken en heb je brede, specialistische kennis. We vinden het vooral belangrijk dat je het vak van verpleegkundig specialist goed beheerst en het fijn vindt om in een gezellig team te komen werken waarin de lijnen kort zijn en er goed wordt samengewerkt. Daarnaast heb je het vermogen om oprecht contact te maken met een veelheid aan verschillende typen cliënten.


Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een professionele organisatie en een team van enthousiaste collega’s dat volop in ontwikkeling is. GGZ Oost Brabant kenmerkt zich als een organisatie waar collega’s voor elkaar klaar staan en het gezond en met plezier werken is. We zijn innovatiegericht met onze zes onderzoekslijnen, hebben diverse leer- en ontwikkelmogelijkheden in ons stimulerende opleidingsklimaat en een goed werkend EPD dat voortdurend wordt doorontwikkeld.


Inschaling vindt plaats in FWG 65 van de CAO GGZ (maximaal € 6.264 bruto per maand op fulltime basis). Omdat we graag samen met je bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden wij je ruime mogelijkheden om je verder te verdiepen of te ontwikkelen in je vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan symposia, intervisie en een jaarlijkse studiedag. 


Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “cao GGZ”.


GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling!

Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie waarin onze zorgexperts en de kwaliteit van zorg centraal staan. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: bouwen, verbinden, lef en een open vizier. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen. Wij willen ons onderscheiden in patiëntveiligheid en herstel ondersteunende zorg, zowel naar objectieve maatstaven als in de beleving van de cliënt.


Past jouw instelling bij de onze? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met Sharon Janssen, Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut, 088-8462594, sre.jansen@ggzoostbrabant.nl.


Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om te reageren. Wacht echter niet te lang, want wij gaan graag snel in gesprek met passende kandidaten.


Een referentiecheck maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure