Overslaan naar content

Verpleegkundig Specialist GGZ

 • Helmond
€ 4.108 - € 6.264 per maandPersoonlijkheid & Trauma28-36 uur

Functieomschrijving

Toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische en ambitieuze werkomgeving met prettige collega’s en een warm leer- en werkklimaat waarin het belang van de cliënten voorop staat? Wil jij zelf je werkzaamheden vormgeven, meedenken over inhoudelijke ontwikkelingen van Persoonlijkheid en Trauma? Dan komen wij graag met jou in contact!


GGZ Oost Brabant, dit is jouw instelling.

Jij bent een verpleegkundig specialist met lef en een open vizier. Daarmee draag je bij aan onze ambitie om dé netwerkspeler te worden die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025. Jouw stijl is verbindend, analytisch en oprecht. Je bent inhoudelijk sterk en werkt volgens de multidisciplinaire richtlijnen en zorgstandaarden. Een actieve houding en flinke ambitie zijn jou niet vreemd. Zo komen we samen tot de beste expertiseontwikkeling en realiseren we onze doelen voor de komende jaren.


Als verpleegkundig specialist heb je een belangrijke functie binnen onze teams. Je bent als regiebehandelaar betrokken bij de intake, diagnostiek en behandeling. Je verleent zelfstandig, in afstemming met de medisch specialist, complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg. Hierbij vormen de multidisciplinaire richtlijnen en zorgstandaarden de uitgangspunten. Als verpleegkundig specialist heb je een divers takenpakket, binnen een betrokken team waar je altijd bij collega’s binnen kunt lopen. De breedte van deze functie én onze afdeling maakt dat je met een grote diversiteit aan problematieken te maken krijgt op het gebied van persoonlijkheid & trauma. Hierdoor kun je in de volle breedte werken en jezelf als behandelaar ontwikkelen en uitdagen. Ook neem je deel aan de crisisdienst buiten kantoortijden, waarin jij als tussenwacht fungeert, met de SPV als triagist/voorwacht en de psychiater als achterwacht. Tot slot geef je werkbegeleiding aan een verpleegkundig specialist in opleiding.


Maak kennis met ons team

Onze teams Persoonlijkheid en Trauma bestaan uit ca. 30 collega’s inclusief de opleidingsplekken voor GZ, KP, PT en SPV en psychiater. Wij zijn eager en ambitieus, willen de beste behandelingen aanbieden, met een sterke focus op opleiding en wetenschappelijk onderzoek als aanjager van innovatie. Met initiatief, lef tonen, open vizier verbinden en onconventioneel denken zijn we op weg naar de beste behandeling en het TOP-GGz keurmerk!

Die ambitie, dat bereiken we alleen samen. En dat is een ander belangrijk element wat deze geweldige teams typeert. Samen! Verbinden, positieve energie, sparren, delen, elkaar aanmoedigen om het beste uit jezelf en uit elkaar te halen.

In zowel de individuele en groepsbehandelingen, worden uiteenlopende richtlijnbehandelingen ingezet. Naast SFT, MBT en GIT-PD, worden ImRs, EMDR en IE toegepast. Als team maken we een start met Virtual Reality en loopt er een promotietraject waarbij onderzoek gedaan wordt naar de effectiviteit van SFT bij mensen met DIS (Dissociatieve Identiteitsstoornis).


Meer weten over het wetenschappelijk onderzoek van onze teams? Bekijk hier meer over ons onderzoek DIS en hier over cluster-C persoonlijkheidsstoornis.


“Binnen GGZ Oost Brabant heb je als verpleegkundig specialist een vak in ontwikkeling. Via de vakgroep voor verpleegkundig specialisten en de verpleegkundige adviesraad zijn we continu bezig met de verdere ontwikkeling van ons beroepsprofiel.”

- Ernie van den Bogaard, verpleegkundig specialist GGZ


Benieuwd naar de ervaringen van je vakgenoten binnen GGZ Oost Brabant? Bekijk hier hun verhalen.

Vereisten

Wat breng je mee:

 • Een afgeronde MANP-opleiding Verpleegkundig Specialist GGZ en de daarbij behorende registraties.
 • Affiniteit met persoonlijkheid en trauma.
 • Een rijbewijs en eigen vervoer.


Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant

Wij bieden je een werkomgeving waarin je gezond en met plezier kunt werken. Een prettig werkend EPD, heldere en korte organisatielijnen, innovatiegericht met o.a. zes onderzoekslijnen, een Verpleegkundige Advies Raad (VAR) en een prettige cultuur waarin collega’s graag voor elkaar klaar staan. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.108,- en € 6.264,- op basis van een 36-urige werkweek (CAO GGZ, FWG 65).
 • Kijk hier voor een volledig overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.
 • Een volledige 13e maand (8,33 % van je bruto jaarsalaris).
 • Een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten, in tijd of geld, bovenop de standaard cao-afspraken.
 • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer. Voor dienstreizen ontvang je € 0,50 per kilometer.
 • Ruime mogelijkheden om door scholing en goede studiefaciliteiten jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een goede pensioenregeling via PFZW (Pensioenfonds Zorg & Welzijn).
 • FiscFree®; met belastingvoordeel producten aanschaffen zoals fietsen, een abonnement op de sportschool, mobiele telefoons, tablets of laptops.
 • Een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen (zoals thuiswerkregeling, verlof kopen en balansbudget)


Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek! Neem voor meer informatie, een oriënterend gesprek of een dag(deel) meelopen contact op met:

 • Rosita Penninx Quevedo, (Klinisch Psycholoog/Programmaleider), bereikbaar via 088-8461556.
 • Nathan Bachrach (Klinisch Psycholoog/Programmaleider), bereikbaar via 088-8461525.
 • Charlotte Magielse (Corporate Recruiter), bereikbaar via 06-39802465, recruiter@ggzoostbrabant.nl.

Zolang de vacature online staat, kun je reageren. Wacht echter niet te lang want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat. Zo snel mogelijk na je sollicitatie laten wij weten of wij je uit willen nodigen voor een kennismaking.


Ligt je voorkeur toch op een ander gebied, of een combinatie van circuits? Ook dan gaan we graag in gesprek om te kijken of wij je een passend aanbod kunnen doen.


GGZ Oost Brabant. Dat is de juiste instelling! Pas jij bij ons? Ontdek het hier in 1 minuut!


Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

of

Op naar een warm welkom

En dat begint bij een duidelijke sollicitatieprocedure