Verpleegkundig Specialist GGZ / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Ouderenpsychiatrie ambulant

  • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
  • Oss, Nederland

Verpleegkundig Specialist GGZ / Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, Ouderenpsychiatrie ambulant

Functieomschrijving

Regio Oss/Uden/Veghel, 28 uur, onbepaalde tijd


Maak deel uit van een enthousiast multidisciplinair team, met hart voor onze oudere cliënten


Hoe ziet jouw baan er uit?

Hierover gaan we graag met jou in gesprek om te kijken of jouw visie aansluit bij die van ons! Als VS GGZ of SPV ben je vooral betrokken bij de complexe medicatiepoli (met name lithium-gebruikers) die je samen met een psychiater vormgeeft. Daarnaast ben je betrokken bij andere behandeltrajecten, intakes, diagnostiek en somatische onderzoeken binnen het ambulante team Ouderenpsychiatrie. Je werkt veel samen met diverse andere disciplines uit ons multidisciplinaire team. Het werken als regiebehandelaar voor een deel van de caseload is een optie voor de VS GGZ.


Herma, onze physician assistent, over het werk voor de complexe medicatiepoli:

“Als physician assistant werk ik nu vier jaar bij GGZ Oost-Brabant voor Ouderenpsychiatrie. Ik draai de complexe medicatiepoli in de regio Uden/Veghel bijna geheel zelfstandig. Ik ken mijn patiënten goed en kan meestal op tijd bijsturen als iemand manisch dreigt te ontregelen. Hierbij werk ik nauw samen met de psychiater. In deze zware corona tijd leef ik met onze cliënten mee en probeer ik samen met hen te kijken naar mogelijkheden!”


Net zoals je collega’s heb je de ruimte je werkdagen en werktijden flexibel in te richten. Naast het werken in het team Ouderenpsychiatrie draai je mee in de crisisdienst. Hier staat een ruime vergoeding tegenover (ruimer dan de standaard CAO afspraken).


Wie zijn wij?

Wij zijn een sterk multidisciplinair samengesteld team van ongeveer 25 medewerkers: psychiaters, een physician assistent, klinisch geriaters, GZ-psychologen, SPV-en, PIT-verpleegkundigen, sociotherapeuten en vaktherapeuten. Daarnaast leiden we binnen ons team GZ-psychologen op en zijn er stageplaatsen voor masterstudenten klinische psychologie en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Het team biedt ambulante behandelingen en intensieve groepsbehandelingen.


Ook werken we nauw samen met de naast de poli gelegen Ouderenkliniek. Dit is een gesloten opnameafdeling met 14 bedden voor cliënten vanaf 60 jaar.


Teamfoto Ouderenpsychiatrie ambulant

Functievereisten

Wat vragen wij van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je ‘zorg die je je familie gunt’. Dit doe je op een klantgerichte en verbindende wijze waarbij je persoonlijk leiderschap toont.


We zoeken een collega die het vak van VS GGZ of SPV goed beheerst en het fijn vindt om in een professioneel team te komen werken waarin de lijnen kort zijn en er goed wordt samengewerkt. Een goede klik met het team vinden we belangrijk. Daarnaast is ruime ervaring in de Ouderenpsychiatrie een pré. We vinden het tevens van belang dat je veel affiniteit hebt met de Sociale Psychiatrie. Daarom nodigen we Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen ook uit om te solliciteren op deze functie. In samenwerking met een vaste psychiater kun je veel betekenen voor de complexe medicatiepoli, gericht op het stabiliseren van de cliënten met veelal een bipolaire stoornis. Hierbij is de herstelvisie van Anthony leidend.


Verder ben je in het bezit van een afgeronde opleiding VS GGZ of SPV met bijbehorende BIG-registratie en beschik je over een rijbewijs en een auto omdat we ook outreachend werken.


Wat bieden we je?

Voor de VS GGZ vindt inschaling plaats conform FWG 65 van de cao GGZ (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand op fulltime basis). Voor de SPV vindt salariëring plaats conform functiegroep 60 van de cao GGZ (minimaal € 2.963,- en maximaal € 4.620,- bruto per maand op fulltime basis). Tevens zal je salaris per juni 2021 stijgen met 2,1%.

Aangezien wij graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij je direct een contract voor onbepaalde tijd.


Daarnaast bieden wij je een uitdagende leer- en ontwikkelomgeving en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onze 1%-regeling voor verdieping en ontwikkeling, een extra ruime vergoeding voor de crisisdienst (boven cao) en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen.


Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “cao GGZ”.


Enthousiast geworden?

We stellen ons graag aan je voor! Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met:


Reageren op deze vacature kan tot en met 7 maart.


Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Voor meer informatie over onze organisatie en werkwijze verwijzen wij je graag naar onze website: www.ggzoostbrabant.nl