Verpleegkundige niveau 4, Langdurig Intensief Verblijf

 • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
 • Boekel, Nederland

Verpleegkundige niveau 4, Langdurig Intensief Verblijf

Functieomschrijving

28-32 uur per week, Huize Padua, onbepaalde tijd


"Ben je de enthousiaste collega die ervaring heeft in de omgang van mensen met een beperking (zoals psychische beperking, laagbegaafdheid, autisme etc.)? Heb jij humor, een lange adem en wil je samen met de cliënt kijken naar mogelijkheden? Dan pas jij in ons team!"


Wat doe je?

Als verpleegkundige voer je verpleegkundige en coördinerende taken uit met betrekking tot de cliëntenzorg. Je werkt systematisch en methodisch met een herstel ondersteuningsplan. Je handhaaft en stimuleert de kracht van de cliënt en werkt nauw samen met de familie en andere relaties van de cliënt. Je werkt herstel ondersteunend en rehabilitatiegericht.

Tot slot lever je een positieve, actieve bijdrage aan het verblijfsklimaat, het multidisciplinaire team en de overlegvormen.

Het team

Bunthorst 2 op locatie Huize Padua is een open afdeling en biedt 24-uurs zorg, behandeling en begeleiding, aan chronische psychiatrische cliënten. Voor hen is een klinische verblijfsfunctie geïndiceerd omdat decompensatie (verstoring van het functioneren) dreigt door de ernst van de problematiek. Het bestaat uit drie subafdelingen met kamers en appartementen. Elke afdeling heeft haar specifieke doelstelling en doelgroep. Voor de langdurende zorg van GGZ Oost Brabant gelden vier belangrijke uitgangspunten: werken vanuit de herstelvisie, evidence based behandeling, rehabilitatie en toegang tot maatschappelijke zorg. Dagbesteding houdt een structurele tijdsbesteding in met een duidelijk omschreven doel waarbij de cliënt actief betrokken is en leidt tot zingeving.

Functievereisten


Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

Als verpleegkundige niveau 4 ben je geduldig, stressbestendig en kun je goed samenwerken. Daarnaast ben je in het bezit van:

 • een diploma verpleegkundige 4 (BIG geregistreerd)
 • een actieve en enthousiaste werkhouding
 • het vermogen te reflecteren en feedback te geven en ontvangen
 • kennis van en het uitdragen van de herstelvisie
 • bereidheid tot het werken in onregelmatige diensten (geen nachten)
 • bereidheid tot het volgen van een IRB cursus
 • bereidheid tot het werken met de Individuele Rehabilitatie Benadering

Ons aanbod

De functie is ingeschaald in FWG 45 (min €1.955,- en max €3.326,- per maand op fulltime basis) van de CAO GGZ afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Wij bieden je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand,
 • een goed pensioen,
 • een FiscFree regeling
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied

Daarnaast biedt de GGZ goede studiefaciliteiten, een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting. Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.

Indien je interne kandidaat bent met een vast contract, behoud je dit contract. Een salarisgarantie in dezelfde functie blijft bestaan. Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij externe kandidaten een vast dienstverband.

E

nthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:  Ida Udink, Teamleider bereikbaar op telefoonnummer.: 06 – 51397694.


Reageer tot 3 maart door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Dat is de juiste instelling. GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.


Voor meer informatie ga je naar: werkenbij.ggzoostbrabant.nl

“De regeling collega werft collega is op deze vacature van toepassing”