Verzorgende IG niveau 3, Langdurig Intensief Verblijf, Wijkteam

 • Verpleegkundig - verzorgend - agogisch
 • Boekel, Nederland

Verzorgende IG niveau 3, Langdurig Intensief Verblijf, Wijkteam

Functieomschrijving

Voor jou geen saaie, standaard dagen? Kun je vasthouden aan structuren, maar ook snel inspringen op ad hoc situaties? Ben jij degene die altijd kansen en mogelijkheden ziet om het beter te doen? Reageer dan op deze vacature!


28 - 36 uur per week, Huize Padua, onbepaalde tijd


Het team
Het team Open Intensief is onderdeel van het Langdurig intensief verblijf op Huize Padua bestaat uit vier afdelingen, waar cliënten in een open setting intensief begeleid worden. Het team is zeer goed in het verdragen, dit houdt in dat het team een cliënt bijstaat ten tijde van een crisis. De cliënt verblijft in principe op een eigen kamer/appartement.
Binnen het wijkteam vallen de voorzieningen Bunthorst 3, DBS 26, 28 en 30, Eikenheuvel 2 en Springelbeek 1/2. Wij werken met aandachtsgebieden, dit wil zeggen dat je op twee van de voorzieningen werkt. Op al deze voorzieningen werken we via de herstelvisie van Anthony en gebruiken we de IRB-methode om de cliënt de eigen regie te laten nemen.


Wat doe je?

Als verzorgende ig verricht je voorlichtende, adviserende en uitvoerende taken tijdens de opname en verblijf van de cliënten. Je werkt altijd onder supervisie van een verpleegkundige, dat betekent dat je geen verantwoordelijke diensten draait. Het gaat om hoog complexe zorg waarbij stressbestendigheid en om kunnen gaan met crisissituaties een must is. Je werkt nauw samen met familie en het netwerk van de cliënten. Daarnaast heb je een actieve bijdrage aan het creëren van een passend afdelingsklimaat en werk je actief samen in een multidisciplinair team.


Functievereisten

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.


Als verpleegkundige heb je inlevingsvermogen, ben je geduldig, nauwkeurig, stressbestendig, kun je goed communiceren en samenwerken onder hoge druk en ben je oplettend. Daarnaast beschik je over:

 • een verzorgende ig opleiding niveau 3 (BIG-registratie) 
 • minimaal 2 jaar ervaring van psychiatrische aandoeningen (must)
 • bekwaam en bevoegd om medicatie te delen
 • flexibele instelling
 • een goed gevoel voor humor en een goed relativeringsvermogen
 • passie voor je werk


Ons aanbod

De functie is ingeschaald in FWG 40 (minimaal € 1.955,- en maximaal € 3.037,- bruto per maand op fulltime basis) van de CAO GGZ  afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.


Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij externe kandidaten direct een vast dienstverband. Als interne kandidaat, behoud je jouw contract.


Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand
 • een goed pensioen
 • de mogelijkheid om producten of abonnementen met belastingvoordeel te kopen
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied
 • goede studiefaciliteiten
 • een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting


Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.


Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met Ida Udink, teamleider, tel.nr.:.

06-51397694 en Gale Broeke, verpleegkundige niveau 5, tel.nr. 06-83514300.


De sluitingsdatum van deze vacature is 2 maart.


De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


GGZ Oost Brabant

Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.


Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘gezond en met plezier werken waar je je cliënt de zorg biedt die je je naasten gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.
 • Gezond en met plezier werken staat bij ons centraal


Voor meer informatie ga je naar: werkenbij.ggzoostbrabant.nl